A fű nem nő ki magától.

Sajnos téves az a nézet, hogy a gyönyörű pázsitokhoz elég az öntözés és a nyírás. A helytelen öntözés többet árt, mint használ, a rendszeres nyírás ugyan sokat segít, hogy megerősödjön és dússá váljon a gyepszőnyeg, de közben erős stresszt is jelent a növénynek. A tökéletes gyepet, azt a fajtát, amin Európa legnagyobb focicsapatai játszanak, a nyírás és öntözés mellett a gondos, optimális tápanyag utánpótlás segítségével hozzák létre.

Ön tudja, hogy milyen tápanyagra van szüksége a gyepnek? Kérem olvassa el a rövid leírásokat és válasszon terméket.

Landscaper Pro® Full Season

Landscaper Pro® Full Season - az egész szezonra 

Ajánlott kijuttatási időszak: március és május között Szemcseméret: normál granulátum Javasolt dózis: 60 g/m2, egy zsák 15 kg, mely 250 m2-re elegendő.
Szabályozott feltáródású gyepműtrágya, amely egyetlen kezeléssel egész idényben elegendő mennyiségű tápanyagot szolgáltat a gyep számára a kiegyensúlyozott növekedés és megfelelő gyökérfejlődés érdekében. A jól táplált gyepben egész szezonon át kisebb eséllyel telepszik meg a gyom és a moha. Magnéziumtartalma élénkebbé teszi a gyep színét. Kötött talajon alacsonyabb, laza, homokos talajon, illetve öntözött területen nagyobb dózist alkalmazzunk.
 • Egyszeri kezeléssel egész idényre megoldja a gyep tápanyagutánpótlását
 • • Használatával nő a gyep gyom és moha elfojtó képessége, csökken a gyomosodás esélye
 • • Magnéziumtartalma élénkebbé teszi a gyep színét
 • • Jól kombinálható a Pre-Winter típussal

Landscaper Pro® Maintenance

Landscaper Pro® All Round - 4-5 hónapos hatástartam

Ajánlott kijuttatási időszak: március és június között Szemcseméret: Mini granulátum Javasolt dózis: 45 g/m2, egy zsák 15 kg, mely 330 m2-re elegendő.
Jól kombinálható a Pre-Winter típussal, illetve a Landscaper Pro® Weed Control és Moss Control műtrágyák használatát követően. A folyamatos tápanyag-feltáródás kiegyensúlyozott növekedést és jó gyökérfejlődést eredményez.
 • Apró szemcseméretének köszönhetően egyenletesen szórható/kijuttatható a területen. Jól beilleszthető a műtrágyázási programokba
 • Segíti a fiatal gyep fejlődését, sűrű gyepfelület kialakulását
 • Magnéziumtartalma élénkebbé teszi a gyep színét
Landscaper Pro® Maintenance - 2-3 hónapos hatástartam

Landscaper Pro® Maintenance - 2-3 hónapos hatástartam

Ajánlott kijuttatási időszak: március és július között Szemcseméret: Mini granulátum Javasolt dózis: 35 g/m2, egy zsák 15 kg, mely 430 m2-re elegendő.
Beállt gyepek ideális alapműtrágyája. A Landscaper Pro® Maintenance gyors zöldítő hatással rendelkezik, tartósan egészséges gyep érhető el vele. Kiegyensúlyozott tápanyagtartalma 2-3 hónapig áll a gyep rendelkezésére.
 • Általános használatra, a gyep egészséges és kiegyensúlyozott növekedésének fenntartására alkalmas
 • Magas nitrogéntartalma gyors és látványos hatást eredményez
Landscaper Pro® New Grass

Landscaper Pro® New Grass - vetéshez, gyepszőnyeg terítéshez

Ajánlott kijuttatási időszak: március és október között Szemcseméret: Mini granulátum Javasolt dózis: 35 g/m2, egy zsák 15 kg, mely 430 m2-re elegendő.
Új gyep telepítésénél vagy felülvetésnél használható indító gyepműtrágya. A Poly-S burkolat szabályozza a nitrogén feltáródását, ami hozzájárul a fiatal gyep kiegyensúlyozott fejlődéséhez és erős gyökérzet kialakulásához. Magas foszfortartalma serkenti a gyökérnövekedést. Apró szemcseméretének köszönhetően egyenletesen kiszórható a területen
 • Fűmagvetés és gyepszőnyegfektetés esetén ideális. Magas foszfortartalma segíti a gyökérfejlődést
 • Nem perzsel, a fiatal, érzékeny gyökerű fű számára is biztonságos tápanyagforrást nyújt
 • Apró szemcseméretének köszönhetően egyenletesen kiszórható
Landscaper Pro® Pre-Winter

Landscaper Pro® Pre-Winter - téli felkészítéshez

Ajánlott kijuttatási időszak: augusztus és október között Szemcseméret: normál granulátum Javasolt dózis: 45 g/m2, egy zsák 15 kg, mely 330 m2-re elegendő.
Alkalmazásával mérsékelhető a tél okozta stressz. Az azonnal felvehető kálium erősíti a sejtfalakat, szabályozza a fű vízháztartását. Alacsony hőmérsékleten szinte egyáltalán nem adagol nitrogént, ugyanakkor tavasszal a felmelegedés hatására a nitrogén fokozatosan a fejlődésnek induló fű rendelkezésére áll. A gyep a tél elmúltával gyorsan fejlődésnek indul.
 • Egyenletes, visszafogott növekedés, stressz állapot kialakulása nélkül
 • Magas káliumtartalma megerősíti a szöveteket a téli időszak átvészeléséhez
 • Nitrogéntartalma csak a fű fejlődéséhez megfelelő körülmények között vehető fel
Landscaper Pro® Stress Control

Landscaper Pro® Stress Control - kedvezőtlen időszakokra

Ajánlott kijuttatási időszak: június és október között Szemcseméret: Mini granulátum Javasolt dózis: 30 g/m2, egy zsák 15 kg, amely 500 m2-re elegendő.
A növény számára kedvezőtlen időszak előtt kijuttatva segíti a gyepet, hogy könnyebben átvészelje a szélsőséges időjárási viszonyokat. Szilárdítja a sejtfalakat, növeli a sejtek tápanyag-ellátottságát. Szabályozott feltáródású nitrogén-tartalma csak kedvező időjárási viszonyok között válik felvehetővé a fű számára
 • Ideális kondicionáló a stresszhelyzetek előtt alkalmazva
 • Magas káliumtartalma szilárdítja a sejtfalakat
 • Segít a fű vízháztartásának szabályozásában
Landscaper Pro® Weed Control

Landscaper Pro® Weed Control - gyomosodás ellen

Ajánlott kijuttatási időszak: április és szeptember között Szemcseméret: Mikro granulátum Javasolt dózis: 20 g/m2, egy zsák 15 kg, mely 750 m2 kezelésére elegendő
A Weed Control gyomirtó szert is tartalmazó lassú feltáródású műtrágya. Kiszórás után a gyomirtó szer hozzátapad a gyomok levélfelületéhez, és kiirtja őket a gyepből. Három-négy hét alatt a kétszikű gyomok teljesen eltűnnek a területről, a gyep kizöldül. Tápanyagtartalma segít abban, hogy a fű gyorsan benője a kipusztult gyom helyén maradt üres foltot.
 • Egy menetben gyomlál és táplál
 • Javítja a gyep megjelenését
 • Az apró szemcse méret biztosítja, hogy a hatóanyag minél több ponton érintkezzen a gyomfelülettel
 • Magas nitrogéntartalma serkenti a fű növekedését, így az gyorsan benövi a gyomok helyén kialakult üres foltokat
A TERMÉK CSAK SZEMÉLYESEN A SZOMBATHELYI VAGY SZIGETSZENTMIKLÓSI TELEPHELYEINKEN VEHETŐ ÁT!
Sajnos postai úton nem tudjuk házhozszállítani a terméket. Megértésüket köszönjük.

Landscaper Pro® Shade Special

 Landscaper Pro® Shade Special - moha ellen

Ajánlott kijuttatási időszak: március és május között Szemcseméret: apró Mikro granulátum Javasolt dózis: 30 g/m2, egy zsák 15 kg, mely 500 m2 kezelésére elegendő
Shade Special árnyékos, félárnyékos gyepfelületek kezelésére kifejlesztett műtrágya. Tápanyagraktárt képez a talajban, ami a hat hetes hatástartam alatt fokozatosan válik felvehetővé a fű számára. A gyep kora tavasszal gyorsan regenerálódik. Magas vastartalmának köszönhetően zöldítő hatású, a moha számára azonban kedvezőtlen környezetet biztosít.
 • Magas nitrogéntartalma serkenti a növekedést
 • Magas vastartalma élénk zöld színt eredményez, illetve a moha ellen is hatékony
 • Már néhány nap múlva látványos hatás érhető el
Landscaper Pro® Flora

Landscaper Pro® Flora - virágágyásokhoz

Ajánlott kijuttatási időszak: március és november között Javasolt kiszóró: Handy Green II Javasolt dózis: 35 g/m2, egy zsák 15 kg, mely 430 m2-re elegendő.
A Landscaper Pro® Flora az Osmocote burkolási technológiájával készült, rendkívül biztonságos műtrágya, minden tápanyag a növényi gyantaburkolaton belül helyezkedik el. Kifejezetten virágágyások, díszfák és díszcserjék, valamint edényes, balkon- és függőedényes növények kezelésre ajánlott. Tápanyagtartalma fokozatosan válik felvehetővé, és egész idény alatt folyamatos tápanyagellást nyújt az egészséges fejlődés és a hosszan tartó virágzás érdekében. Magnéziumtartalma mutatós, élénk zöld lombozatot eredményez.
 • Egyetlen kezeléssel egész idényre elegendő tápanyagot szolgáltat
 • Egészséges fejlődést és hosszan tartó virágzást eredményez
Landscaper Pro® Tablets

Landscaper Pro® Tablets - növényültetéshez

Kiszerelés: 7 kg zsák Hatástartam: akár 2 év
A Landscaper Pro Tablet egy szabályozott feltáródású műtrágya, amely egyetlen kijuttatással akár 2 éven át hatékonyan táplálja a fásszárú növényeket. Minden egyes szemcsét gyantaburkolat vesz körbe, amely szabályozza a naponta feltáródó tápanyagok mennyiségét.
 • Egyetlen kijuttatással 2 éven át táplálja növényeit
 • Megbízható és kiszámítható tápanyagfeltáródás
 • Ideális fák és bokrok, sövények körüli terület kezelésére
Loading...
Loading...