Osmocote Exact Standard 8-9 hó (Termék kódja: 4704)

Ár: 59 895 Ft
plusz szállítási költség
Súly: 25 Kg
Egységár: 2 396 Ft / Kg
Mennyiség:

Programozott tápanyagleadású műtrágya Az Osmocote Exact standardra jellemző minőségi paraméterek speciális összetételekkel.Ezeket a típusokat a lágyszárú évelőkhöz vagy a káliumigényes és virágjukkal, bogyójukkal díszítő fajokhoz fejlesztették ki.
Az Osmocote Exact Standard 8 – 9 Hónapos az Osmocote 3. generációs szabályozott tápanyag-leadású műtrágyája. Az előre meghatározott feltáródási ütem állandó minőséggel és megbízhatósággal párosul.
Az Osmocote Exact Standard 8 – 9 Hónapos követi a növény fejlődési ritmusát, ennek köszönhetően igen hatékonyan, biztonságosan alkalmazható műtrágya cserepes dísznövények esetében is.
Előnyei:

  • Az összes mikroelemet tartalmazó szabályozott tápanyag-feltáródású műtrágya
  • A szemcsék egy része a hatástartamot jelölő színkóddal van ellátva
  • Kiemelkedő minőség – minden minőségi standard-et felülmúl
  • A növény igényinek megfelelően többféle hatástartamú változat rendelkezésre áll
  • Optimális növényi növekedést tesz lehetővé
  • Hatékony és környezetbarát

Használat:

Az Osmocote Exact Standard 8 – 9 Hónapos műtrágya feltáródása szabályozott és folyamatos. A legjobb termék minden termesztési körülményre. Megbízhatóságának és népszerűségének köszönhetően a dísznövénytermesztésben a leggyakrabban használt műtrágya. Fokozatos feltáródási ütemének köszönhetően gyors növekedésű tűlevelű és lomblevelű örökzöldek termesztésére alkalmas.

Javasolt dózisok*

 

  Alacsony tápanyagigényű
 
Átlagos tápanyagigényű
 
Magas tápanyagigényű
 
Konténeres faiskolai növények
 
3 - 4 g/l 4 - 5 g/l 5 - 6 g/l
Cserepes dísznövények
 
3 - 4 g/l 4 - 5 g/l 5 - 6 g/l
 

*A feltüntetett adagok indító műtrágyát nem tartalmazó termesztő közeg esetén általánosan javasolt dózisok. Személyre szabott szaktanácsért, fóliasátorban, illetve üvegházban történő alkalmazás esetén lépjen kapcsolatba az Everris szaktanácsadójával.

Figyelmeztetés

Mivel a felhasználás körülményei a gyártótól függetlenek, az alkalmazás során elkövetett hibák által okozott kárért a gyártót felelősség nem terheli.

Összetétel: NPK 15+09+11+2,5 MgO
Hatástartam: 8-9 hónap
Kiszerelés: 25 kg-os, színes műanyag zsák
Felhasználás:gyorsan növekvő fenyőfélék, lomblevelű örökzöldek konténerben 4,0-5,0 kg/m3, cserepes dísznövények 4,0-5,0 kg/m3, vágott rózsa 12-16 dkg/m2 , gerbera 18-20 g/tő
Biztonságtechnikai adatlap Letöltés
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Keresés az oldalon ...