Micromax Premium (Termék kódja: 5304)

Ár: 67 270 Ft
plusz szállítási költség
Súly: 25 Kg
Egységár: 2 691 Ft / Kg
Mennyiség:

A Micromax Premium ültetés előtt a termesztő közeghez keverhető. Szabadföldi használat esetén a talajba, a gyökérzónába dolgozható.
A Micromax Premium finomszemcsés granulált mikroelem-műtrágya. A mikroelemek létfontosságúak a növényi növekedés maximumának elérése érdekében.
A Micromax Premium lehetővé tesz azt, hogy a növény megkapja a számára szükséges mennyiségű mikroelemeket és magnéziumot. Egyedülálló formulájának köszönhetően a makroelemek felvételét is segíti.
A Micromax Premium kombinálható alapadagban kijuttatott Osmocote Exact és Osmocote Pro műtrágyákkal. Kiváló eredmény érhető el vele különösen vasigényes növényfajok, így Buxus, Calluna, Cytisus, Hebe, Hydrangea, Pieris és Vinca esetében.
A Micromax Premium lehetővé tesz azt, hogy a növény megkapja a számára szükséges mennyiségű mikroelemeket és magnéziumot. Egyedülálló formulájának köszönhetően a makroelemek felvételét is segíti.

Előnyök:

  • Optimális összetételben tartalmazza a mikroelemeket és a magnéziumot
  • 16 hónapig biztosítja a mikroelem-ellátást
  • Serkenti a gyökérképzést és az egészséges, erős növekedést
  • Tökéletes indító hatás, élénk színek
  • Egyenletesen elosztható a termesztő közegben
  • Kiváló termék szabadföldi konténeres dísznövények számára
  • Pormentes, nem fitotoxikus
  • Környezetbarát, a tápanyag-kimosódás csekély

Használati utasítás:

A Micromax Premium ültetés előtt a termesztő közeghez keverhető. Szabadföldi használat esetén a talajba, a gyökérzónába dolgozható.  A Micromax Premium kombinálható alapadagban kijuttatott Osmocote Exact és Osmocote Pro műtrágyákkal. Kiváló eredmény érhető el vele különösen vasigényes növényfajok, így Buxus, Calluna, Cytisus, Hebe, Hydrangea, Pieris és Vinca esetében.

Javasolt adagolás:

 

Tőzeg alapú földkeverék

Kéreg alapú földkeverék

Magoncok/dugványok

0.1 - 0.3 g/l

0.2 - 0.4 g/l

Egynyári/cserepes dísznövények

0.2 - 0.5 g/l

0.4 - 0.75 g/l

Konténeres faiskolai növények

0.2 - 0.5 g/l

0.4 - 1 g/l

 

Szabadföldi felhasználás

10 - 30 g/m² talajtípustól és a növény gyökeresedési mélységétől függően

Figyelmeztetés

*A fent javasolt dózisok alapműtrágyát nem tartalmazó földkeverék esetén érvényesek. Amennyiben a Micromax Premium-ot egyéb, mikroelemeket is tartalmazó műtrágyával, például Osmocote Exact-tal,  Osmocote Pro-val, Osmocote Start-tal, Osmocote Iron-nal kombinálja, az adagot csökkenteni kell. Vasigényes növények estében az adag 50%-kal növelhető.

Összetétel: B+Cu+Fe+Mn+Mo+Zn
Kiszerelés: 25 kg-os, színes műanyag zsák
Felhasználás:Optimális összetételben tartalmazza a mikroelemeket és a magnéziumot 16 hónapig biztosítja a mikroelem-ellátást. Serkenti a gyökérképzést és az egészséges, erős növekedést. Tökéletes indító hatás, élénk színek. Egyenletesen elosztható a termesztő közegben. Kiváló termék szabadföldi konténeres dísznövények számára. Pormentes, nem fitotoxikus. Környezetbarát, a tápanyag-kimosódás csekély.
Biztonságtechnikai adatlap Letöltés
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Keresés az oldalon ...